pühapäev, 5. aprill 2020

NELJAS NÄDAL KODUÕPPEL

6. aprill

1. matemaatika




Ülejäänud matemaatika tunni videode üleslaadimine kahjuks ebaõnnestus. Loodan, et tegid ilusti ära selle arvutamise, mis oli 1. videos. Õpi pähe iseseisvalt kahe ja kolmega korrutamine. Homme klassijuhataja tunni asemel teeme ka ühe matemaatika. 

Tee onkonte oma miksikese keskkonnas! Neid saad teha õhtul 18.00-ni, siis lähevad lukku. 

2. Kehaline kasvatus


Selle nädala ülesanded on liikumispäevikus (lisatud failina). Võid kirjutada oma nädala tegevused ka vihikusse, nagu reedel videokoosolekul rääkisime. Pildista siis reedel need leheküljed õpetaja Kaiele ja saada ära. Liigu nädalas vähemalt kolmel päeval ja täida igakord liikumispäevikut. Salvesta liikumispäevik oma arvutisse või prindi välja! Pane kirja kõik oma liikumised ja saada neljapäeval täidetud päevik mulle tagasi. Fotod või videoklipid aitavad paremini aru saada. 
 Ava fail
Lisas õpetaja: :
 
Kaie Tali
 
Aeg:
 
06.04.2020 08:50

3. Tööõpetus

Proovi täna meisterdada ruumilist kaarti. Selleks on sul vaja erinevaid pabereid, ei pea kindlasti olema värvipaber. Uuri, äkki on mõni kasutatud kinkekott, mille küljast võid lõigata, või on mõni sobilik reklaamleht. Juhendi panen sulle lingiga: https://www.pinterest.com/pin/170151692159332056/
Kopeeri link ja ava see uues aknas. Tehtud kaart pane pärast sellesse joonistuste mappi, milles on teised tööd!
Kui aga paberit üldse ei ole ja lõigata ka ei taha, siis on valida teise ülesande vahel. Selleks on vitstest punutud pärg. Seda on kõige parem teha maha kukkunud kaseokstest. Juurde saad lisada paju-urbadega oksi, midagi rohelist, aga kui sul on, siis ka mõne värvilise sule või tibu. Pärja võid riputada uksele või aknale kaunistuseks. Selle ülesande puhul pead mulle tehtud tööst pildi saatama, seda mappi panna ei saa. Lõbusat meisterdamist!
Lisas õpetaja: :
 
Meeli Treier
 
Aeg:
 
06.04.2020 08:53
 
Meeldimised:
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

6. klass eesti keel KORDAME KÄÄNDEID https://learningapps.org/display?v=pooa82qot18 https://learningapps.org/display?v=pq8i3wrpk18 https://l...