teisipäev, 24. märts 2020

AEG LENDAB, AGA KOOL ON IKKA KINNI

TERE HOMMIKUST!

25. märts

Lugesin teie eilsest kodusest ülesandest, et ikkagi igatsete kooli ja sõpru. Kahjuks suureneb järjest enam keeld lastel omavahel kokku saada. 
TEEME TÄNA TEIEGA ZOOM´I KESKKONNAS KOKKUSAAMISE. TUNNI NIMI ON "PIKK VAHETUND". SIIS SAATE OMAVAHEL LOBISEDA, NALJATLEDA, TUNDA RÕÕMU SÕPRADEST! SELLEKS KLÕPSA KELL 11.00 ALLOLEVAL LINGIL. 
👇
VAHETUNNI KOHTUMISE LINK KELL 11.00
Kui see kohe ei avane, on seal aknas all sinisega kirjutatud inglisekeelne tekst. See tuleb alla laadida ja siis allalaadimistest avada. 

TÄNA....

1. Matemaatika 

Tee nutisporti! 

Sisse saad kui kirjutad oma ees- ja perekonnanime kokku (Kristoferil on hoopis kristoferkoit), teistel nt marellesorg jne ja ikka Hommik123.

  • Vali sealt arvutamine ja sellest omakorda helesinine maja, mille all on tekstülesanne Anul oli 9 õuna...(Kui sa selle maja peale klõpsad, kirjutab ta võrra/korda-rohkem/vähem).Vali sellelt kolmas korrus ja kui oled lõpetanud, vaata rahulikult üle millised olid su vead. 
  • Teiseks vali veel üks ülesanne, mida ise tahaksid teha. 
  • Tööraamatust tee lk 62, 63. 

2. Eesti keel

  • Loe täna oma raamatut 20 minutit. Kirjuta mulle, mis kell alustasid, mis kell lõpetasid ja mitu lehekülge jõudsid selle aja sees lugeda. Tee mulle väike kokkuvõte sellest, mida lugesid. Selleks klõpsa padleti allolevale plussile. 

Made with Padlet

3. Kunstiõpetus

Vaata ekoolist, mida õpetaja Meeli on sulle ülesandeks andnud. 

4. Inimeseõpetus

Uuri õpetaja Christina maailmahariduse blogi.
👇
Uuri seda, loe blogipostitusi, vaata, mida ta kevadel teha palub, uuri sealset kalendrit. Kui oled lugenud seal erinevaid lehti, tee sellekohane kahoot. 

KAHOOT maailmahariduse blogi teemade kohta
Kui kõik on kahooti teinud, siis kell 13.00 alles saad teada, kes võitis. 
Jõudu tööle!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänased Nathani tunni harjutused

  PIKNIK Tõlgi sõnad eesti keelde ja leia eestikeelsed sõnad üles! Kasuta arvutihiirt sõnu märkides.